perjantai 2. syyskuuta 2016

SYITÄ MIKSI OLLA ONNELLINEN



♥ Pikkuhiljaa selkenevät asiat. Ajattelen koko ajan, että parin viikon päästä helpottaa, kun on kirjotukset ohi, työt ja arki muutenkin saatu rullaamaan siihen normi uomiin & kaikkia pieniä stressaavia asioita pois mielestä.  Kirjotusten jälkeen alkaa kyllä heti koeviikko, mutta eiköhän siitäkin selvitä! Myös menemisen täyteiset illat kavereiden kanssa auttaa ettei stressaa niin paljon. 

♥ yksi rauhallinen ilta kotona, kun yksinkertasesti olin vain ja tein kouluhommia. Tein omenahyvettä iltapalan jälkiruuaks (:D) ja pari ystävää piristi wapin välityksellä. Ei siihen ärsytyksen pois lähtöön muuta tarvi ilmeisesti kun omaa aikaa ja ihan muista asioista juttelua! Ajattelin koko päivän että huomenna viimeistään on uusi parempi päivä, kun kaikki meni päin puuta.
♥ pimenevät syysillat ja kynttilät, tarviiko edes sanoa muuta?





♥ luontokuvaus. Lähiaikoina ei ole hirveästi tullut kuvattua, mutta pikkuhiljaa pitää elvyttää tämä.

♥ #girlsnight. Eilen otettiin ilta niin, että oltiin vain tyttöjen kesken! Käytiin matkuksessa shoppailemassa ja sieltä mentiin kämpälle seittämän hengen porukalla ja päädyttiin lopulta juttelemaan kaikesta mahdollisesta ja aiheet hyppi laidasta laitaan. Vaikka tuo kuulostaa hirmu viralliselta, että eka shoppailemaan ja sit ''juoruilua'' niin oli super rento ja ihana ilta. Kiitti tytöt!♥


♥ autolla ajo - tykkään! On tullut ajettua jo about kolme sataa kilsaa autolla ja ainakin vielä se on kivaa, haha. Saa nähä mitä mieltä oon muutaman kuukauden jälkeen.

♥ siisti huone ja puhtaat lakanat, onko parempaa? Tällä hetkellä se siivous oottaa siihen asti, että saan tämän kirjotettua ja koulunhommiakin teen ennen sitä, mutta tänään on sen aika!



Huippua viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit! ♥