maanantai 19. syyskuuta 2016

UUSI VIIKKO ALKAA HYMYILLEN




<3: Koulu, joka on stressannu koko syksyn, alkaa tasottua ja tänään 5tunnin ja monenmonen konseptin jälkeen yks iso stressin aihe lähti pois.



<3: Ei oo varmaan tämmöstä listaa missä ei ystävät ois mukana. Ne vaan tekee arjesta niin mahtavaa, että ei voi tarpeeks kiittää. On lettukestejä, ex-tempore reissu 60kilsan päähän, autossa syvälliset keskustelut ja perillä pikkuset jotka tulee heti syliin, yökävelyt jotka saattaa kestää 10minuutista kahteen tuntiin. On kämppä jonne saa aina mennä. On tyyppejä kenen kanssa voi istua kaks tuntia mäkissä tai nauraa ihan täysiä.

<3: Aurinko joka on paistanu viime päivinä ahkerasti. T Y K K Ä Ä N!


<3: Ystävä joka kuuntelee asian kun asian - aina. Voidaan istua puiston penkillä puoltoista tuntia ja vaan puhua. Soittaa mitä teet illalla ja kohta huomataan et se puhelu on kestäny tunnin. Olet rakas.

<3: Tuoreet sämpylät, jotka mami on tehny. Ei oo parempaa! 



<3: Viimeisenä muttei vähäisimpänä. Nimittäin tää Kuopio, kotikaupunki. On tää vaan aika mahtava paikka, Löytyy monenlaisia paikkoja minne mennä ja tehdä kaikkia erilaisia juttuja. Voi mennä kiipeilemään, uimaan, keilaamaan, syömään, notskille, laskettelemaan ja lista jatkuu vaan. Ja kattokaa noita ylläolevia kuvia, voisin väittää et on täällä myös melko kauniit maisemat!




6 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit! ♥