tiistai 6. syyskuuta 2016

ASIOILLA ON TAPANA JÄRJESTYÄ



"Osaankohan lukea oikeella tavalla kirjotuksii, mitähä niistä tulee? Apua en selviä kaikesta tästä työmäärästä, pitäs tehä pino läksyjä, essee, lukee sanakokeisii, huolehtia mopokortti postiin kun autokortti tuli tilalle, soittaa sinne ja tänne ja huolehtia tuo. Huolehia työsoppari jajaja.. Ainii ja ne työt alkaa tänää ja pitäs selvittää koulutukse alkamisaika. Muista varaa opoaika ja siivota huone." 





Jätä kaikki nuo tekenättämät jutut hetkeksi, laita lenkkikengät jalkaan, vaatteiden vaihto, kuulokkeet korville ja metsään. Kävelet vain. Ei mitään liikenteen ääniä. Vain lintujen laulua. Kirpeä syysilma. Samalla hetki omaa aikaa.
Pikkuhiljaa asiat tuntuvat paljon helpommilta ja alat uskoa et tää stressaaminen loppuu pian kun kirjotukset on ohi ja kouluhommat vähenee sen myötä. Se ajatusmöykky tuntuu jo pienemmältä.

Suosittelen metsälenkkejä! Voi käydä niinkun allekirjottaneelle, että alkaa hymyilyttää ja elämä helpottua.


Ps. Kirjotin ton aamulla. Työt piristi päivää, kohta meen illaks tekemään noita yllämainittuja juttuja ja käyn ajoissa nukkumaan (ainakin kova yritys on) ja jos selviän niin menen tänäänkin sinne metsälenkille. Ahkeruus palkitaan - mun viimeisten viikkojen tsemppilause kirjotuksiin lukemiseen ja tähän kaikkeen tekemisen määrään!

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia sinusta ja ihana teksti! <3 Hirveesti tsemppiä sullekki kirjotuksiin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Sini, kiitos x kaks ja tsempit myös sinne! ❤️

      Poista
  2. Kävin itekki eilen lenkillä metässä, ja oi sitä parhautta, mutta sitte ku menin kotiin ni hyi mulla oli hirvikärpänen niskassa. Mut kannatti käyä, se piristi ihan sikana ja tykkään vaan niin siitä luonnon rauhasta ja maisemista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee en oo ainut joka tykkää! Eläpä muuta sano❤️ Toi hirvikärpänen ei kyllä sit kuulostanu yhtää nii kivalle xd

      Poista
  3. Paljon tsemppiä kirjotuksiin. ♥ Harvoin tulee sanottua sulle sitä, kun lähes päivittäin on tekemisissä. Mutta tiedän, että selviät niistä varmasti. Ihania kuvia!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos x kaks! ❤️ I hope so, että ne menee hyvin. Onneks on hyvät tukijoukot tsemppaamassa!

      Poista

Kiitos kun kommentoit! ♥