perjantai 16. syyskuuta 2016

MINIPUPU







Ensinäkin, miten toi pupu voi olla nuin pieni ja söpö? En kestä. ♥ Yleensä en oo se, joka ensimmäisenä pyytää pupun syliin, mutta tuommosen minikanin voisin ottaa vaikka omaks!
Onneks tossa ihanilla naapureilla on nuita, niin voi aina ryöstää sen serkulta hetkeks jos sillä on mukana se meillä, haha. 
Tällä hetkellä mun fiilis alkaa olla helpottunu. On semmoinen olo, että elämä voittaa taas kiireiden jälkeen. Eilen muuten käytiin pitämässä opotunti yhden toisen tutorin kanssa joka oli tosi kivaa! Ei olla hirveesti jouduttu kahdestaan pitämään tuommosia isompia juttuja, niin tuo oli tosi kiva uusi kokemus. Lisäksi saatiin tosi hyvää palautetta, niin ajateltiin että ehkä se meni ihan hyvin ja ykkösille oli apua siitä! 
Just nyt hymyilyttää se, että oon jo ennen kahta saanu siivottua huoneen, kävin koulussa, oon saanut tehtyä kaikki kouluhommat ja mitähän muuta?
Istun tässä kollarit jalassa omassa huoneessa ja mietin, että vois se elämä mennä paljon huonomminkin. Onni on tässä ja nyt. Kaikki pääasiat on hyvin ja kyllä ne kirjotuksetkin menee omalla painollaan eikä se stressaaminen paranna sitä arvosanaa (vaikka ei siltä voi välttyäkään kokonaan). On ystäviä joiden kanssa olla ja tehdä, koti, perhe ja terveys. Tämmösiä ajatuksia näin perjantaina, saa nähdä mitä viikonloppu tuo tullessaan.

Hymyn täyteistä viikonloppua kaikille!







7 kommenttia:

  1. Voi ei miten suloinen pikkunen! <3 Ihanaa viikonloppua sullekki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki! ♥ ja kiitos, tää on ollu mukava viikonloppu :)

      Poista
  2. Viikonloppu toi ainakin lettuja ja toooodella hyvää seuraa. Kiitos eilisestä sullekin!♥
    Pupunen on vaan niin söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniimpä, molemmat illat oli enemmä ko jees. Kiitos sulle ystäväni! ♥
      Niin se on, aivan söpö.

      Poista
  3. Oi ihana pupu! Tsemppiä kirjoituksiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä - nyt ne on ohi! Samaa mieltä pupusta. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! ♥