sunnuntai 11. syyskuuta 2016

TÄYTTÄ ELÄMÄÄ


Huippua sunnuntai-iltaa tyypit! Tää viikonloppu on ollu melko kiva. Se alko perjantaina jo puoli kymmeneltä kun silloin on aina lyhyt koulupäivä ja ilta meni kuskina kun auto oli täynnä ystäviä. Käytiin kattoo jätkien lätkäpeli ja unohuttiin istumaan puoleks toista tunniks mäkkiin.  Kun on meidän porukalla liikenteessä niin suunta voi olla ihan minne tahansa kun 15 tyyppiä yrittää päättää yhteisen paikan minne tie vie. Launtaina kello soi jo kahdeksalta kun oli eessä koulutuspäivä töihin liittyen. Nappasin eväät mukaan, laitoin rennot vaatteet päälle (jumppaohjaaja-koulutus) ja siellä oli tosi rento meininki. Opittiin paljon uutta, mutta oli myös paljon tuttuja juttuja kertauksena.
Illalla parin tunnin säätöjen jälkeen päätettiin notskipaikka ja kaikki neljä autoo pääs perille niin siellä vierähti hetkessä monta tuntia kun lähes kaikki pääs tulemaan ja oli huippu jengi koossa. Ennen ku vikat autot tuli ni käytiin pienemmällä porukalla ettimäs taskulampu kaa eri notskipaikkoja (siinä oli lähekkäin monia paikkoja) ja lopulta päädyttiin yhteen eikä ollu huono ratkasu ollenkaan!
Harmi kun mulla ei oo ikinä kameraa mukana iltasin kun tehdään kaikkea, niin ei saa kuvia tänne mutta lupaan että puhelinkuvia tulee vielä nuista kaikista illoista.


Tää viikko on ollut täynnä sitä perus arkea. Koulussa käyntiä, viestittelyä kaukana asuville ystäville ja vahingossa tulleita kilsan viestejä, snäpppimaratooneja, sählyn pelausta ja kaks päivää on ollut hirmu voimaton olo ja jouduin siksi olla yhden päivän pois koulustakin. Semmonen puolikuntonen koko ajan, välillä parempi ja välillä huonompi.
Tuon huomasi esimerkiksi siitä, että lähes joka päivä on tullut nukuttua powersnapit, että keskittyminen pysyy kouluhommissa eikä huitele kirjotusten jälkeisien viikonloppu-reissujen suunnittelussa, haha.
Pikkunen pupu kävi kylässä söpöstyttämässä päivää (ens postauksen kuvissa näkyy) ja neljä vee serkku valitsi mulle neuleen illaks. Ei jaksanu ite miettiä niin toinen innoissaan valitsi, kun sanoin että haluutko valita mulle tosta vaaterekistä neuleen.
Yksi asia on aivan hullua, nimittäin enään alle sata päivää siihen että me sanotaan hyvästit koululle ja hävitään lukulomalle! En vaan voi uskoo sitä. En oo itse laskenut päiviä, mutta kaverit on enemmän perillä ja tuli vähän epäuskonen olo. Me lukulomalle, äsken siihen oli vielä 10 vuotta aikaa?
Ja ne penkkarit, niistä tulee varmasti aivan huiput.
Nyt toivotan huomenna enkun kuunteluun meneville aivan hirmusesti tsemppiä ja meille kaikille muille abeille tsemppiä viimesten viikkojen lukemisiin! Kyllä me selvitään, pian ne on jo ohi onneks.
Tämä elämä on sitä elämää minkälaiseksi oon opiskeluaikojen kuvitellut parhaimmillaan olevan, joten nautitaan elämästä, mutta kannetaan vastuumme! Ihanaa uutta viikkoa näin etukäteen. <3

Ps. Ois muuten huippu jos kommenteissa tai muualla kertoisitte toivepostauksia! Haluan ehottomasti toteuttaa myös niitä ja toki ihan milloin vain saa kertoa jos tulee joku ehdotus mieleen.
Toiseksi, jos joku on kiinnostunut Olympuksen Pen lite E-pl5 kamerasta + kaksi objektiivia paketista niin ottakaa ihmeessä yhteyttä ja kyselkää lisätietoja!





6 kommenttia:

  1. Hups, riskialtis porukka ja säätämisen maailmanmestareita kaikki (tai ilmeisesti tytöt ainakin). Huippua porukkaa kuitenkin ja niin kiitollinen siitä, että ollaan löydetty nuinkin ihana porukka.
    Tsemppiä sulle tulevaan viikkoon ja kirjotuksiin varsinkin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, niin se on. tytöt säätää ja pojat vaan menee. :D Eläpä muuta sano, komppaan täysin!
      Kiitos ihana ja samoin ❤️
      Ps. Varaudu henkisesti et tällä viikolla tulee niitä epätoivosia stressiäänitteitä🙈

      Poista
  2. Tosi hyviä kuvia susta! Joku sun lemppariasut-postaus tai syksyn lemppari jutut ois kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko myöntää et ne on vanhoja xd viime aikoina on nimittäin hävettävän vähä tullu kuvattua.. Uuteen nousuun ens viikolla sen suhteen! Ja hei kiitti vinkeistä, noi voisin tehä. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ❤️ Käyn kurkkaamassa blogiis joku sopiva hetki. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! ♥