perjantai 30. syyskuuta 2016

EX-TEMPORE ROADTRIP




Arvatkaa mitä käy, kun neljällä kaveruksella on samaan aikaa vapaapäivä ja auto käytössä?
Voi vaikka käyä niin, että tekee vahingossa illan ja päivän kestävän roadtripin. Meiän alkuperänen suunnitelma oli lähtee Jyväskylään päiväseltään, mutta jostain syystä lopulta ei menty läheltäkää sitä. Päätettiin siis ex-tempore keskiviikko iltana lähtäkin jo yötä vasten liikenteeseen ja lopulta jahkailujen jälkeen päätettiin lähtee Pohjanmaalle päin. Niin sit istuttiin neljä ystävystä autossa lopulta kymmenen aikaa illalla ja suuntasin auton mäkin kautta kohti seikkailua, koska ei nälässä voi lähtee, heh. Ajeltiin siis vesisateessa laulut täysillä ja juttua riitti eli voitte kuvitella tunnelman! Vaihettiin ennen yöpäämäärää  loppuvaiheessa kuskia, niin ei tarvinnu yhen ajaa koko matkaa. 
Nukuttiin lopulta autossa ja oltiin seittämän aikaan aamulla koputtamassa ystävän mummulan oveen, kun tiedettiin että ne on hereillä. Vähän vaa naurettiin ennen nukahtamista et ollaan kyllä yhenlaisia töhöjä. :D
Hämmästyneen ilmeen jälkeen rupateltiin heidän kanssa pari tuntia ja syötiin aamupalaa ja pestiin hampaat ja niin edespäin. Seuraavaks päätettiin suunnata opistolle ja käytiin tsekkaamassa millanen meno siellä on. 
Siitä suunta päätettiin taas vasta opiston pihasta lähtiessä ja päädyttiin käymään myös toisen ystävän mummolassa ja moikkaamassa ystävän kaveria, ennen kun kolmen aikaan aamun ajamisen jälkeen vaihettiin taas Katjan kotiin asti kuskia kun minun täytyi ajaa vielä 80kilsaa kotiin ja monta sataa kilsaa jo takana ajamista. Vietiin siis Katja matkan varrella kotiin ja lopulta koti pihaan kotipihaan ajo yks onnellinen tyttö. Ei puuttunu tunnelmaa ja naurua tältä reissulta, on onni omistaa nuin rakkaat ystävät kenen kanssa lähteä vaikka ex-tempore roadtripille. Vois myös sanoa, että nää on niitä #vainnuorena juttuja.
Nyt ääni on painoksissa ja kipeä olo eli tää kotiviikonloppu tulee hyvään saumaan. Muutama suunnitelma kyllä jo on, pidän siis peukut pystyssä että en tulis enempi kipeeks.

2 kommenttia:

  1. Tais suunnitelmat muuttua matkan aikana aika monta kertaa, mutta sekös mikä oli parasta. Ihanan ilonen ja hauska reissu oli, kiitos siitä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ois enempi yllätys jos ei muuttus! :D niin oli, kiitos sulle! ❤️

      Poista

Kiitos kun kommentoit! ♥