keskiviikko 9. marraskuuta 2016

KOTOISUUS








Kävelystä pikkuveljen kanssa nauttien auringosta ja ihanasta kelistä ilman kiirettä. About parinkymmenen hengen pölähtämisestä meille illanviettoon, tehtiin joulutorttuja ja oli rento meininki (illalla korkkasin muuten jäkisuran, kun kävin pelaa ekaa kertaa kamat päällä jäkistä, oli nättiä!). Semmoinen tuttu puheen sorina ja yleensä hiljainen soitto taustalla.
Yöajeluista ja siskonpeti-keskusteluista - p a r a s t a. Piparien leivonnasta ja sen tuomasta tuoksusta, vaikka se taikina onkin lähes parempaa kun ne itse piparit (kröhöm :D). Ruuanlaitosta joululaulujen kera. Myös hetkistä, kun ajetaan isosiskon kanssa paikasta a paikkaan b ja räkätetään ihan täyttä.
Siitä kun pikkuveli saattaa tulla yhtäkkiä halaamaan. Niistä kerroista kun joku pikkuveljistä on kyydissä ja ajellessa juttujen aiheet vaihtuu moneen otteeseen, monesti ''taksikuski'' ajeluilla, kun käyn hakemassa jonkun jostain kotiin/viemässä jonnekin. Nuo hakemiset ja viemiset on oikeesti kivaa puuhaa, etenkin jos ei oo muuta ihmeellistä. Kynttilöiden tunnelmasta.
   
       Monen monista hetkistä tulee tuommoinen olo, tiedättekö mitä fiilistä haen? Sitä kun  just silloin on hyvä olla juuri sen kotoisuuden takia. Lista voisi nuista asioista jatkua vaikka kuin pitkälle, mutta joskus se täytyy lopettaa.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit! ♥