perjantai 18. marraskuuta 2016

AAMUAURINKO


Ihan aluks hyvää viikonloppua kaikille! Just nyt on semmonen niin töhö olo, kun nauran yhen ryhmän viesteille itekseen ja yritän keskittyä tähän, välillä vastaa jollekin ja ei meinaa oikein keskittyminen riittää. Enhän oo ainut? :D
 Mitä mulle sit kuuluu? 
Voisin sanoa, että tällä hetkellä enkun stressaamista lukuunottamatta ja öisten heräilyjen palaamista oikein, oikein hyvää. Niinkun täydestä sydämestä sanottuna, aidosti hyvää eikä vain siksi, että aluks pitää vastata hyvää, niinkuin helposti tekee. Sanoin (tai oikeestaan kirjotin) yks päivä just tuosta ystävälle, että on tullut tapa vastata aina aluks hyvää. Ei aina kuitenkaan kuulu hyvää, niin miksei sitä sanoisi? Voihan sanoa, että nyt on melko paljon mietittävää/vastoinkäymisiä niin ei kuulu hyvää.
Tämä ei kuitenkaan ollut tämän postauksen pointti, vaan kaikki pienet jutut joita tapahtuu viikottain muttei niitä tule välttämättä kerrottua täällä.


♥ semmoiset aamut, että ei oo kiire. Miten se voikin olla niin vaikeeta nousta ajoissa?
Aina saa tosi rivakasti tehdä kaikki ettei myöhästy bussista, kun jättää 10-15 minuuttia kaikille aamutoimille (syöminen, hampaiden pesu, hiusten harjaus joskus, vaatteiden valitseminen..)

♥ Tuommoiset kauniit maisemat, mitä esimerkiks nuissa kuvissa on. Voisin sanoa että fiilis paranee kun kävelee tommosessa kelissä bussipysäkille! Ps. Nuista krediitit äitille joka ehti kuvata, eräällä kun oli ylläri kiire bussiin. :D

♥ Sählyt, sali, luistelu eli siis urheilu, sen jälkeinen fiilis on jees. Takana on vajaa viikon päivittäinen liikunta ja tänään pidin sitten lepopäivän.


♥ Luistelu! Voin sanoo, että ollaan asuttu uj:lla iltasin jos keli on vaa yhtää sallinu, haha. Pitäs taas viikonlopun aikana käydä, kun on nyt muutaman päivän tauko ollu.

♥ Se fiilis, kun nukkumaan mennessä vaan hymyilyttää! Se on melko voittamaton fiilis.
Tai se, että viimeseks kattoo snäpin joka saa hymyilemään.

♥ TALVI! Kyllä, luit oikein. Lumisota, laskettelu, luistelu.. Aiettä, nautin!
Täällä on ollut jo pari viikkoa lunta enemmän ja vähemmän, niin on ollut ihanan valosta.
Toivotaan ettei ne sula enää, plussan puolella kun ollaan.


♥ Autoajelut täydellä autolla. Millon minnekin menossa ja tulossa, yleensä juttujen taso on 5/5! Yksi päivä naurettiin koko 20 minuutin matka kotia, kun koko ajan tapahtu jotain häppeninkiä meillä tai eellä olevilla autoilla. Millon joku auto seilas missä sattuu ja teki äkkijarrutuksia, yks pysähtykin vaihtuviin liikennevaloihin, joku vetää linttaa... lista jatkuu vaan. Energiatasot oli kyllä sanosinko korkeella!

♥ Yks ilta oli kans kyllä yhenlainen naurumaratooni meidän porukalla, kun kellään ei ollu semmonen ''istutaan kämpällä ja juodaan kahvia''-fiilis vaan touhuttiin kaikenlaista. Meni myöhäseks mutta ei haittaa, oli sen arvosta!

♥ Viimesenä muttei vähäisimpänä, äikän essee jonka kanssa takkusin ja se kun saat sen valmiiks - parasta! Myös yhden tunnin mittaisella koulupäivällä oli osuutta asiaan ja sillä että pääs autolla käymään koululla niin ei tarvinnu ootella busseja (vaikka niitä meneeki meille neljä tunnissa).

Nyt lähen laittamaan itteni valmiiks, että ehdin ajoissa hoitamaan lapsia illaks, palataan taas!



4 kommenttia:

  1. Voi miten kauniita kuvia!<3 Ja kivoja juttuja on sun elämään kuulunu viime aikoina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, tykkään kans! Ja livenä oli vielä hienompi.. ❤️ No sanoppa muuta, niin on!

      Poista
  2. Wauuu miten upeita kuvia <3 Hei ihana blogi, sait just lukijan ittelles ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän <3 Ja hei, lämpimästi tervetuloa mukaan!

      Poista

Kiitos kun kommentoit! ♥