sunnuntai 30. lokakuuta 2016

KUVAT KERTOO







On ajettu 80  kilsaa sumu+jäätävä vesisade yhdistelmässä ja ennen perille pääsyä ajettu ohi varmaa jokaisesta risteyksestä mistä vaan voi. Ennen sitä käyty pika tuoksuttelemassa vauvantuoksua 5päivän ikäsen serkkutytön luona, voirakkaus tuo pieni! ♥ (elkää välittäkö kännykkäkuvasta)
On istuttu iltaa ties kuin myöhään aina ja meininki on ollu nauruntäyteistä. Nukuttu yks yö siskonpedissä ja parannettu maailmaa puhumalla. Kouluhommia on tullut myös tehtyä vaihtelevissa määrin. Käyty pelaa sählyä pitkästä aikaa. Oon yrittäny keksiä syytä tälle viikon kestäneelle jäätävälle energiamäärälle, mutta toistaseks en oo sitä keksiny. Eipä tuo oo haitannu, päinvastoin.
Testailtu uutta kameraa, mutta vielä pitäs tutkia sitä enemmän joku sopiva hetki. Iloittu ensilumesta joka on kyllä nyt jo sulanut, mutta kesti se pari päivää. Ihmetelty sitä, että sain puhelimen heti takasin näytönkorjauksesta ja en joutunu olla kauan ilman sitä, nyt aattelin olla hajottamatta sitä tuhansii osiin enää.
Yks päivä näin ihania pikkusia, jotka juos heti ovella vastaan halaamaan oikein joukolla.
Ei mulla muuta, täällä päin kaikki on enemmän kun hyvin joululaulujen soidessa taustalla kun kirjottelen tätä koska miks ei? Ootteko muut huomannu mihin tää lokakuu on hävinny paria päivää vaille kokonaan, pian on jo marraskuu ja monia kivoja suunnitelmia.
Tänään luvan kanssa oon suurimmaks osaks vaan kotona ja otan rennommin.
Rauhallista sunnuntaita!

6 kommenttia:

  1. No voi miten kiva postaus. Toi automatka tolla kelillä oli kyllä aika jännittävää olla kyydissä mutta hyvin selvittiin. Oli kyllä kivaa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No varmasti, mut onneks oon aiemminki ajanu paljon huonolla kelillä ni ei ollu eka kerta.
      Samaa mieltä! ❤️

      Poista
  2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! <3

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus! Täynnä sitä tavallista - silti niin kivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niimpä, sitähän se arki suurimmaks osaks on - ihan niitä tavallisia juttuja täynnä.

      Poista

Kiitos kun kommentoit! ♥