sunnuntai 23. lokakuuta 2016

ELÄMÄÄ ISOLLA EELLÄ





Nyt on hetki istua alas ja kirjoittaa. Ekana haluan toivottaa oikein tehokasta sunnuntaita kaikille!
Tällä hetkellä syysloma vetelee viimesiään ja huomenna koulunpenkki kutsuu jälleen.
Oon saanu viettää ihanan syysloman ja ohjelmaa on riittänyt. Viikko sitten ''lomailu'' alkoi kahden päivän koulutuksella ja eka viikonloppu meni sen parissa. Pidettiin demotunti ja päästiin tekemään itse paljon vaikka jonkun verran itsestäänselvyyksiä olikin.
Sunnuntai-iltana meni myöhään porukan kanssa kämpällä ja maanantai-aamuna odotti herätys kahdeksalta. Suunnattiin siis tyttöporukalla isoseksi lastenleirille! Voin sanoa, että tuo homma on aina yhtä ihanaa. Tykkään siitä, että saa touhuta lasten kanssa ja haluan olla läsnäoleva isonen. ¨
Tuli vahingossa istuttua eräiden leiriläisten huoneessa niin kauan että muut jo ihmetteli missä oon.
Niille about 13vuotiaiden (oltiin isompien puolella) jutuille sai kyllä nauraa välillä, haha. On parasta, kun kaikki laulaa täysiä ja se yleinen fiilis siellä on vaan semmonen ettei sitä osaa selittää.
       Keskiviikkona suoraan leiriltä lähdin moikkaamaan Mirjamia piitkästä aikaa ja oli muuten ihanat pari päivää. ♥ Se fiilis, kun torstaina heräsin vasta puolen päivän aikaan ja oli saanut nukkua niin pitkään kun unta riitti ekaa kertaa aikoihin, aiettä! Nukuttiin siis pitkään kumpanakin aamuna, käytiin kävelyllä pariin kertaa ja eksyttiin myös notskille. Puhuttiin ja puhuttiin ja oli ihana saada puhua ihan kaikesta. Ei siis sen kummempia tehty, mutta tuohon väliin nuo rennommat päivät oli enemmän kun jees. Ehdittiin myös leipoa mustikkapiirakkaa ja pelattiin porukalla Suomi-tietopeliä jossa naurettiin välillä niille kysymyksille kun ne ehkä tarkotettu vähän nuoremmille. :D
     Perjantaina mua oli asemalla vastassa isosisko ja serkku joka oli ilmestyny tänne mun reissun aikana ja oli enemmän ko jees nähdä tuota ystävää. Eilinen meni sitten enemmän ja vähemmän toipilaana (taas..) ja ei pystytty tehdä oikein mitään, mutta ei sille voi oikein mitään. Eilen lähti muuten myös mun toinen kamera ja on melko outo olo kun ei ole kameraa nyt hetkeen ennen uuden saapumista! Pidetään peukut pystyssä että se tulee nopeasti eikä tule mutkia matkaan.
Miten teidän syysloma on mennyt?

2 kommenttia:

  1. Kivalta syyslomalta kuulostaa! <3 Ihanan tunnelmallisia nuo kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se myös oli. ❤️
      Kiitän! Ja kiitos myös ihanasta kommentista.

      Poista

Kiitos kun kommentoit! ♥