maanantai 2. lokakuuta 2017

VIIMENEN VIIKKO SUOMESSA

Huhhei, tänne on taas selvitty! Tänään maanantaina, lähti mun viimenen viikko täällä käyntiin.
Ollaan nyt yritetty kaiken muun härdellin keskellä tehdä kaikenlaista mukavaa ennen mun lähtöä ja tänäänkin aamulla herätessä kaks ystävää oli kysyny, että millon mua voi vielä nähdä. Ihanat he!
Viimeksi eilen vietettiin ilta pienellä porukalla ja lopulta reilu kaks tuntia kahestaan autossa jutellen keskellä yötä. Oli ihanan rento ja rauhallinen meininki ja niin haikeeta kun se onkin, taas piti hyvästellä yksi ystävä. Hassua, kun ei lähtöä ole vielä kunnolla sisäistäny niin silti täytyy jo hyvästellä pikkuhiljaa ihmiset täällä. Sen tajuaa vasta sitten kun on lentokentällä yksin, että lähtee ja sitten tulee se suurin haikeus.


 
Viimesten viikkojen aikana on taas ollu melko monet juhlat. On juhlittu kihlajaisia, tupareita, polttareita ja ennen lähtöä vielä tullaan juhlimaan häitä. Nuista eri juhlista on muuten suurin osa tämän postauksen kuvista. Kaikki juhlat on ollu tosi lämminhenkisiä ja sen verran rentoja ettei ole tarvinnu olla kovin virallisesti koko ajan. Ollaan myös pidetty pari semmosta ''tyttöjen päivää'' ennen lähtöä, että ollaan porukalla tehty koko päivä kaikenlaista mukavaa. Nyt laitan viimeseks viisi parasta asiaa viime viikoilta.





<3: Lauantai, jolloin startattiin auto jo aamulla ja tultiin takasin Kuopioon melkein puolilta öin.
Nähtiin kukin omia ystäviä toisessa kaupungissa ja sen jälkeen ajeltiin ihan toiseen suuntaan kihlajaisiin. Juhlien jälkeen mentiin vielä mökille notskin ääreen jatkamaan juttuja isolla poppoolla ja oli kyllä niin mukava ilta! Sopivasti syvällisiä juttuja ja huonoa läppää, haha.



<3: Monet illat, jollon ollaan ihan vaan menty istumaan iltaa jonnekin. Semmoset illat on parhaita!

<3: Se, että on hieman ehtinyt pieniä hetkiä hengähtää jo.


<3: Ihanat pikkuset. Yksi ilta olin hoitamassa serkkuja ja heti alkoi selitys, mitä he oli tehny sinä päivänä ja luontevasti he vain jäivät leikkimään kun äiti lähti ''heippa''-huudon jälkeen. Muitakin ihania pikkusia toki on, mutta tuossa yhdet.




<3: Onnellisuus. Täällä Suomessa on tosi paljon hyviä asioita ja oon hoksannut, että se on se mikä tekee haikean olon lähteä. Ei haluaisi luopua kaikesta siitä, mutta tiedän ettei sen takia voi jäädä. Ne asiat kuitenkin on ja pysyy täällä eikä ne karkaa mihinkään. Tänne on hyvä palata, oli se ensi kesäkuussa tai aiemmin tai myöhemmin! <3


2 kommenttia:

  1. Oot kyllä kerenny juhlimaan paljon! Ihania kuvia tässä postauksessa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yhtä juhlaa ollu koko vuosi. xd Melkee joka kuukausi ollu jotku isommat juhlat meillä tai ollu vieraana. Kiitos! <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit! ♥