maanantai 23. lokakuuta 2017

NIIN LOMALLA

Voitteko kuvitella, että mulla alko LOMA perjantaina? En mäkään, koska niin pitkä aika on siitä kun viimeksi semmoinen on ollut. Vois sanoa, että tulee oikeeseen kohti tämä pikku paussi. Viimesen vuoden aikana tapahtuneet muutokset, tasasesti tulleet uudet isot uutiset ja jatkuva stressi on hyvä pysäyttää nyt kunnolla ja ottaa aikaa vain olla. Sanoin juuri tänään ystävälle puhelimessa, että niin outo olo ettei ole yhtään mitään pakollista tekemistä tälle päivälle. Kerran vuoteen tämmönenki päivä, hassua, haha.





Ollaan kierrelty vähän lisää lähistön paikkoja ja oon muutamia kertoja yksin ajellu viereisiin kaupunkeihin. Nopeasti sitä muutenkin näköjään oppii hahmottamaan, mitkä on ne yleisimmät reitit mitä käyttää. Osaan esim. jo mennä muutamaankin paikkaan ilman karttaa vaikken oo niissä kovin montaa kertaa käyny. Alussa nimittäin kaikki tuntu niin sokkeloiselle, että en tienny mitä tehdä. Nyt täällä ajaminen on jo ihan luonnollista, vaikka välillä pitääkin miettiä et minnekäs seuraavaks.
Välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä, kiitos työmaiden. Tuli mieleen ensimmäisenä niistä Suomi, kun siellä on kesällä myös joka puolella tiet auki.






Eilen olin suomalaisen kaverin ja hänen aupair-kaverin kanssa koko päivän ja oli ihan tosi mukava päivä! Käytiin semmosessa Olympialais-museossa ja eräässä ihan tosi kauniissa ja isossa katedraalissa. Voin antaa ison suosituksen tuolle museolle, se on siis Lausannessa! Me oltiin siellä noin kaks tuntia ja oltais saatu kulutettua paljon enempikin aikaa, jos se ei olis mennyt kiinni. Muutenkin tuo kaupunki vaikutti tosi mukavalle ja viihtysälle. Syötiin muuten myös jätskit ja oli ehkä parasta jäätelöä koko elämäni aikana!








  Lisäks kierreltiin kauppoja ja löysin ensimmäiset paidat täältä! Semmonen mukava päivä, ettei häselletty paikasta toiseen kiireellä mutta silti ehdittiin tehdä paljon. Tänään kävin sitten yksin markkinoilla ja loppupäivän oon vaan ollut. Oon katellu kotimaasta kuvia, miettiny juttuja ja tehny jotain pieniä kotihommia. Niin hassu olo kun on tottunut aina vain menemään ja tekemään, mutta hyvä se on välillä pysähtyä. Nyt kuitenkin katseet kohti ens viikkoa, Pariisia ja lomaa!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Vitsi jos mää tuun käymään siellä joskus ni saat kyllä näyttää parhaimmat mestat.(Sit lopulta ei keritä tehä mitään, kun lista on niin pitkä :DD)

    VastaaPoista
  2. Voi että miten ihania kuvia! <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! ♥