sunnuntai 3. syyskuuta 2017

SYITÄ OLLA ONNELLINEN


<3: KUOPIO. Oikein isolla kirjotettuna, täällä on hyvä olla. Täällä on lähes kaikki, kaukana asuvia ystäviä lukuunottamatta, siksi tuo lähes sana.

<3: Terveys. En oo ollu kipeenä pitkään aikaan ja toivottavasti tämä jatkuu!

<3: Ex-tempore jutut. Viime viikonloppuna käytiin Kokkolassa, nappasin Heidin mukaan ja oli muuten mukavimmat päivät hetkeen, oli helppo olla onnellinen.


<3: Uusi vaihe elämässä. Vaikka kaikki uusi on aina pelottavaa ja jännittävää, kyllä se sanonta vaihtelu virkistää pitää paikkansa. Välillä kaipaa jotain uusia juttuja elämään ja tällä kertaa se oli tuo.

<3: Syksy. Mä tykkään syksystä! En tiiä mikä siinä on, mutta se on kesän lisäks mun lempivuodenaika.

<3: Lähtö ulkomaille. Oon siitäkin onnellinen, koska se ei oo itestään selvää ja se varmasti opettaa paljon. Se on opettanu jo nyt, vaikken ole edes siellä.

<3: Stressin aiheiden väheneminen. Pikkuhiljaa, tää vuoden kestäny tietynlainen stressitila alkaa saada päätöksen ja en vois olla ilosempi siitä. Muutama iso juttu lähtee harteilta kohta ja sitten voi taas hengittää vapaammin.


<3: Lenkkeily. Oon pikkuhiljaa alkanu ehtiä taas paremmin lenkkipolulle ja kyllä se vaan tekee hyvää. Aiettä! 

<3: Ylipäänsä elämä. Kyllähän se on aika jees, vaikka ei täydellistä olekaan. Asiat on loppupeleissä oikeasti aivan todella hyvin.

8 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa niin kivalta ❤ mun kaveri muutti kuopioon elokuun alussa ja se on kyllä tykännyt kans olla siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se pääasiassa onkin. <3 aijaa, en oo tiennykää enkä osaa yhistää kuka mutta huippu että on tykänny. Kerro, että meihin/minuun saa aina ottaa yhteyttä jos tulee yksinäistä tai toki ihan muutenkin vaan jos haluaa! :)

      Poista
  2. Ihana postaus ja ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti sulle tulee terveitä päiviä vielä paljon lisää! Lenkkeily on kyllä ihanaa varsinkin tähän vuodenaikaan, kun on kirpakka syysilma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! Ja niimpä, oon samaa mieltä. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! ♥