maanantai 29. toukokuuta 2017

KESÄN EKOJA












Mietin, että miten mulle ei oo tullu yhtään tylsää hetkeä sen jälkeen, kun koulu loppui.
Sitten rupesin miettimään, niin suurin syy siihen on ystävät. Heidän kanssa ollaan tehty vaikka ja mitä, eikä aika oo ehtiny tulla pitkäks vaikka välillä päiviä kotona oonkin. Monet illat on vietetty niin, että ollaan käyty kävelyllä ja istuttu jossain laiturilla viettämässä kesäiltoja. Monesti myös eksytään matkalla minne milloinkin, mutta se on just parasta! Jos haluaa tehdä jotain, niin muutamassa minuutissa on porukka koossa ja ei siinä kauan mee, että pääsee lähtemään. Mulla on tunne, että tästä kesästä on tulossa aivan huikea, kun se on alkanutkin jo näin vauhdikkaasti ja menoja on tiedossa jo tuleville viikoillekin vaikka en halua liikaa suunnitella. Helposti viikot menee niin, että on yhtenä iltana kotona ja välillä ei ees sitä, kun töiden jälkeen suoraan menee jonnekin ja tulee melko myöhään, kun iltavuorosta ei pääse kovin aikasin. Kesässä on just se hyvä puoli, että on myöhään mahdollista tehä kaikkea, kun on valosaa. Ylläolevat kuvatkin on otettu kymmenen aikaan illalla.
Viime perjantainakin saatiin joskus ynentoista aikaan illalla tyttöjen kanssa idea. että voitais lähteä reissuun. Noh, mehän tultiin meille yöksi niinkun oli aiemmin illalla sovittu ja lähettiin lauantaina reissuun. Suunnattiin etelään päin, ensin kavereiden serkuille ja tultiin sunnuntaina meidän serkkujen kautta takasin kotiin. Oli ihana reissu ja ehdittiin käydä paljussa, metsäkävelyllä lasten kanssa, jutella myöhään iltaan ja tehtiin niin kuin tuntui sillä hetkellä parhaalle. Oltiin me myös ns. tylsiä aikuisia jonkun verran ja juteltiin vaan, mutta mitäs se haittaa kun juttua riittää vanhempien kanssa.
Automatkat oli kyllä taas melkosen tapahtumarikkaita, mutta ei onneks mitään vaaratilanteita ollu vaikka huono keli tullessa olikin. Välillä meinas usko ja toivo loppua kun matka tuntu loputtomalta, mutta selvittiin huumorilla loppuun asti!

''On ollut auringonlaskun katselua kävelyllä. Syvällisiä juttuja täydessä autossa. Naurua niin paljon, että sille ei millään meinaa tulla loppua. Kesän eka piknikki. Ex-tempore reissu etelään (siis Helsinkiin) ja muitakin ex-tempore ideoita. Lämminhenkiset kihlajaiset ja paljon autossa istumista. Tuttu lause: ''mennäänkö paikkaan x'' ja vastaus ''joo'', jonka jälkeen ollaan jo matkalla. Niitä hetkiä, kun on hyvä olla just siinä. Serkkujen näkemistä, aina yhtä ihania.
Lämmöstä nauttimista ja auringonottamista. Souteluretkiä. Pikkuveljen kanssa kahdestaan vietetty muutama tunti, pitkästä aikaa. On myös ollut ärsyyntymistä kun mikään ei onnistu.
On ollu ''terapia''hetki tapettia repiessä, se on oikeesti niin terapeuttista. Monet käkätyskohtaukset autossa ja ilta-ajelut. Ex-tempore mäkkijäätelot ja hyvä fiilis kiertäessä ulkona kivoja paikkoja.
On ollut hyvä ''lomailla'', super kiireisen alkuvuoden jälkeen. Siksi ei kokonaan lomailla, kun on muutaman kerran viikossa töitä, mutta käytännössä lomailua nämä viimeiset viikot on ollu ja on tullut tarpeeseen. Pikkuhiljaa akut alkaa latautua ja olo tuntua normaalilta, vaikka kaverit sanoo et oon ollu yhtä energinen koko ajan, hahah. :D ''



2 kommenttia:

  1. Hih. Ne "terapiahetket" muistaa kyllä aina. Ei ees ikinä mennt tunteisiin tai mitään. Kiva tää postaus. Ihania musitoja täynnä ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii muistaa! Kröhömm ei juu menny. "voi ruutana irtoo ny!! Aarrgh" :D
      Samaa mieltä! ❤

      Poista

Kiitos kun kommentoit! ♥